AANSCHUIF
DINERS
Geniet van een avond vol dagverse seizoenssmaken, ontmoet oude bekenden en nieuwe mensen en vertrek met een frisse dosis energie.
Kom van april tot december langs voor onze aanschuifdiners, gezellige avonden naar Frans gebruik maar met een Zeeuwse en lokale smaak!
We starten met een aperitief en een rondleiding in het voedselbos, daarna serveren we in onze boerenschuur een viergangenmenu met lokale producten inclusief biologische wijn.
















































Schuif aan aan lange tafels in de landelijke schuur of in de tuin onder de oude bomen, te midden van locals, medekampeerders en food liefhebbers.
Er staan heerlijke gerechten op je te wachten, bereid met ingrediënten van de streek en deels uit het voedselbos en geserveerd met bijpassende bio wijnen. De sfeer is ontspannen en samen geniet je van een heerlijke maaltijd.
De aanschuifdiners worden verzorgd door kok Jeroen van Culi-J.
Naast onze aanschuifdiners organiseren we dit jaar op zondag 10 augustus een vegetarische maaltijd bestaande uit een amuse, voor-, hoofd- en nagerecht, bereid door Jean Elmont. De kosten zijn eur 55,- per persoon exclusief drankjes.
Reserveer jouw plek
Zondag 10 augustus vegetarisch buffet verzorgd door Jean Elmont.
Zaterdag 30 augustus
Zaterdag 13 september
Zaterdag 25 oktober
Zaterdag 15 november
Zaterdag 13 december
Voor €70 per persoon
Rondleiding, aperitief, amuse, 4-gangendiner, biologische wijn en frisdranken of water zijn allemaal inbegrepen.
Wees er snel bij! Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert.