Ruim opgezette eco glamping

Bij de duurzame camping Voedselbron Graauw omringd door akkervelden en te midden van een gemengde fruitboomgaard kun je ontvluchten aan het drukke bestaan en smullen van het leven in het niets. De 3 luxe safaritenten voor steeds 4-6 personen hebben alles te bieden om ervoor te zorgen dat jij van je verblijf kan genieten. Koken op een ingerichte keuken en onder je tentluifel de laatste stralen van de avondzon vangen! In de vroege ochtend luisteren naar vogeltjes terwijl je heerlijk wakker wordt in een fijn bed. Dat is pas genieten...

De tenten

De ruime safaritenten, 5 x 7 meter, zijn compleet ingericht, dus je hoeft zelf helemaal niets mee te nemen. Het grootste slaapvertrek heeft een 2-persoons hemelbed en een kledingkast met haakjes om uw kleding op te hangen. Slaapvertrek 2 heeft twee stapelbedden. Op alle bedden liggen 1-persoons dekbedden. In het ruime leef/kookgedeelte bevindt zich een 4-pits gaskookplaat, een wasbakje, een koelkast en uiteraard de benodigde keukengerei. Verder staat er een hoekbank met salontafel en een eettafel met een bankje en stoelen. Het leef/kookgedeelte is door een houten wand gescheiden van het slaapgedeelte. De tentdoeken aan de voorkant zijn op te knopen, zo betrek je het terras ook bij de leefruimte. Het terras is (deels) overdekt en voorzien van een tafel met rieten stoelen. Er is elektriciteit aanwezig. Het gedeelde sanitair met douches, wc's en bijkeuken ligt op loopafstand. ​We maken op de camping gebruik van een helofytenfilter, een eigen afvalwaterzuiveringssysteem​. Hierdoor mogen enkel biologisch afbreekbare producten gebruikt worden.

 

Prijzen voor 4 personen

Hoofdseizoen juli en augustus

Week € 580
Weekend €320
Midweek €320

Laagseizoen april, mei, juni en september

Week € 430
Weekend €230
Midweek €230

Schoonmaakkosten €20 per verblijf
5e en 6e persoon €10 per persoon per nacht
Kinderen t/m 4 jaar gratis
Huisdier in overleg
Optie lakenpakket € 8 per persoon per verblijf
Toeristenbelasting € 0,65 per persoon per nacht

Aanvragen of reserveren?

Wil je weten of een periode nog beschikbaar is of wil je direct reserveren?
Neem contact op met info@voedselbrongraauw.nl

 

Dineren

Bij Voedselbron Graauw hoort lekker eten & drinken in de landelijk ingerichte kookschuur met biowinkel. Er wordt voor de kampeerders en passanten regelmatig kookworkshops, rondleidingen en table d’hôtes georganiseerd met een heerlijk diner van verse producten uit de eigen bodem en de streek. Samen genieten aan lange tafels in de schuur geven je een onvergetelijke herinnering aan de vakantie.

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk de algemene voorwaarden