Overnachten omringd door boomgaarden & akkervelden

Het "Hofstede", een 5-persoons karakteristiek Zeeuws-Vlaams boerenhuisje heeft fijne ruime vertrekken en één sauna. Je vindt het midden in de polders van Graauw, een buurtschap nabij de Schelde en het mooie natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinghe, tussen de boomgaarden en akkervelden. De sfeervolle landelijke stijl is warm, uitnodigend en geeft je een gevoel van thuis-zijn. 
Een buitenplaats met karakter waar je er even helemaal uit bent!

Het huis

Er is een lichte en goed uitgeruste keuken met eethoek en een veranda met een prachtig uitzicht over de polders. Van hier uit heb je ook toegang naar de tuin, waar je heerlijk beschut kunt zitten. De gezellige woonkamer bestaat uit een eethoek met 6-persoons houten tafel en een zit/tv hoek met een fijne bank en fauteuils en open haard. Op de begane grond is een tweepersoons en een eenpersoons slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee eenpersoons slaapkamers en een ruime overloop waar voor eventuele logées nog maximaal 4 bedden bij te plaatsen zijn. Allemaal met goede bedden waar je echt lekker op slaapt en in alle slaapkamers zijn 1-persoons dekbedden en kussens aanwezig. De badkamer heeft een douche, toilet en een privé sauna.


Prijzen voor 5 personen

Hoofdseizoen juli, augustus en alle schoolvakanties

Week € 850
Weekend €425
Midweek €425

Laagseizoen september t/m juni m.u.v. schoolvakanties

Week € 650
Weekend €325
Midweek €325

Schoonmaakkosten €50 per verblijf
Extra persoon €10 per persoon per nacht
Kinderen t/m 4 jaar gratis
Huisdier (max 2), € 17,50 per huisdier per week
Optie lakenpakket € 8 per persoon per verblijf
Optie handdoekenpakket €4,50 per persoon per verblijf
Optie keukenpakket €4,50 per persoon per verblijf
Toeristenbelasting € 0,65 per persoon per nacht

Aanvragen of reserveren?

Wil je weten of een periode nog beschikbaar is of wil je direct reserveren?
Neem contact op met info@voedselbrongraauw.nl

Dineren

Bij Voedselbron Graauw hoort lekker eten & drinken in de landelijk ingerichte kookschuur met biowinkel. Er wordt voor de kampeerders en passanten regelmatig kookworkshops, rondleidingen en table d’hôtes georganiseerd met een heerlijk diner van verse producten uit de eigen bodem en de streek. Samen genieten aan lange tafels in de schuur geven je een onvergetelijke herinnering aan de vakantie.

Bekijk de mogelijkheden

Lees de algemene voorwaarden